Wij gebruiken cookies op onze website om je gebruikerservaring te verbeteren, onze website te optimaliseren en om jou persoonlijk afgestemde aanbiedingen te laten zien op Studio Giovanna en andere sites. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons cookie policy.

Reviews

★★★★★

“Professioneel en gezellig. Voelde me heel welkom en de behandeling was super.”

Simone

★★★★★

“Colette is zeer ervaren om kleine kinderen te knippen.”

Carolien

★★★★★

“Colet gaf nadat ik had verteld in welke kleur en model ik mijn haar ongeveer wilde goede adviesen die bij mijn haar passen. Ik durfde volledig op haar te vertrouwen en ik ben super blij met het resultaat van zowel de kleur als het kapsel”

Marjolein

★★★★★

“Wenkbrauwen geëpileerd/gewaxt; heel tevreden! Vervolgens mijn haren geverfd en geknipt; nog meer tevreden! Vakwerk van beiden en daarbij heel vriendelijk en gezellig! Kortom: echt een aanrader! Tot de volgende keer! :)”

Marit

★★★★★

“Super fijne salon met oog voor detail. Gezellige sfeer, mooie producten en professionele behandelingen! echt een aanrader!!!”

Carina

★★★★☆

“Wat een fijne, ruime en mooie salon. En een super prettige gellac behandeling! Als m’n nagels het 2 weken volhouden, kom ik snel weer terug!”

Judith

★★★★★

“Gastvrij, attent, professioneel. Ontzettend blij met m’n nieuwe look.”

Caroline

★★★★★

“De salon ziet er heel overzichtelijk uit en schoon. Met mooie kunstbloemen in vazen. Giovanna gaat in op mijn wensen. Overlegt hoe haar aanpak is. Ze kan uitstekend krullen knippen.”

ine

★★★★★

“Goed geknipt, ik ben tevreden!”

diana

★★★★★

“Professioneel, gastvrij,”

Janneke